a ako ti ispadne, dok odeš dolje po njega, bude ti se računalo kao offline vrijeme i stvarno imanje života - nikad ne znaš, možda nekog i sretneš pa budeš morala objašnjavati zašto ti je laptop u bašti, i eto ti RL društvenog života!
Opet gutam - ništa nisam naučila!
Stavi laptop na prozor i diši prema van. i to se računa. bar mislim.
a ako ti ispadne, dok odeš dolje po njega, bude ti se računalo kao offline vrijeme i stvarno imanje života - nikad ne znaš, možda nekog i sretneš pa budeš morala objašnjavati zašto ti je laptop u bašti, i eto ti RL društvenog života!

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Pok
Spavala je nekih 20 minuta na krevetu.
Ne na mojim rukama.
Ne.
Na.
Mojim.
Rukama.
I falila mi je
Zrela sam za liječenje.
Ne na mojim rukama.
Ne.
Na.
Mojim.
Rukama.
I falila mi je
Zrela sam za liječenje.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Emericzy » wrote:Ma, daleko si još od toga. Meni je jedamput falilo držati joj glavu dok bljuje u lavor.
Zapanjujuće kako nas roditeljstvo mijenja i kako učini da nam čudne i teške i smrdljive
Doslovce se navučemo na njih.
Tako će nekako i bit na krajujevgenija » wrote:Stavi laptop na prozor i diši prema van. i to se računa. bar mislim.
a ako ti ispadne, dok odeš dolje po njega, bude ti se računalo kao offline vrijeme i stvarno imanje života - nikad ne znaš, možda nekog i sretneš pa budeš morala objašnjavati zašto ti je laptop u bašti, i eto ti RL društvenog života!![]()
Tupelo, koliko je dijete staro?
- Megalodona
tupelo

nemam ništa za napisat, dosadna sam, treba mi dejzi da je pitam tko je m.za
, ona je tračbaba pa sigurno zna 
i mogli bi mi Margaritu definirat, isto
nemam ništa za napisat, dosadna sam, treba mi dejzi da je pitam tko je m.za
i mogli bi mi Margaritu definirat, isto
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
pa zašto ne pošalješ cimera ili nekoga po čokoladu? subota je, nije da ljudi imaju pametnijeg posla od tebi donosit čokoladu? oš da ti ja donesem, idem na drugi kraj grada, sigurno si mi usput
krava ti dala virus
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
dejzi » wrote:Pa mogu i ja otić, nije to problem. Ne smijem ju jest.
ja bi ubila da ne mogu jest čokoladu. i da sam bolesna. a vani je sunčano. i da samo tipkam po kompu bez planova za socijalizaciju. i da nemam penisića već tjedan dana, možda i više. i da nikako ne mogu dobit boju kose koju želim.
dejzi, tako mi je žao
edit: bok, melody
Od riječi do riječi što je moja mama rekla. Prvi put kad sam zaspala, a da me ona nije morala držati, falila sam joj. Inače, nisam dopuštala da me ispušta iz ruku. Ženi se ruke otegle do poda, oduvijek je govorila da je prije trudnoće imala ruke lijepo proporcionalne nogamaTupelo » wrote:Pok![]()
Ne na mojim rukama.
Ne.
Na.
Mojim.
Rukama.
![]()
![]()
![]()
I falila mi je
Zrela sam za liječenje.
vidim, danas su svi dragi jedni prema drugima, kontam se odlogirat i prisluškivat susjede kroz prozor. Tako ću se moć naslađivat, a da ne dobijem svoju porciju 
- Megalodona
touchédejzi » wrote:Riđa, ja ne razumijem zašto mene žališ.
ali nisi morala bit baš tako gruba
jevgenijo, hoćemo svratit do dejzi, kao potpora u ovim teškim trenucima?jevgenija wrote:vidim, danas su svi dragi jedni prema drugima, kontam se odlogirat i prisluškivat susjede kroz prozor. Tako ću se moć naslađivat, a da ne dobijem svoju porciju![]()
ni u ludilu, pa da me izgrizete ovako benevolentne
nisam se cijepila ove godine
Meeeeg
:lux::lux:
Melody, i ja imam osjećaj da su mi ruke do poda.
Neki dan mi je lijeva ruka toliko utrnula od prekonekolikosatnog uzastopnog nosanja, da sam je morala desnom držati i tresti da pokrenem cirkulaciju.
3 mjesecam.za » wrote:Tupelo, koliko je dijete staro?
Melody, i ja imam osjećaj da su mi ruke do poda.
Neki dan mi je lijeva ruka toliko utrnula od prekonekolikosatnog uzastopnog nosanja, da sam je morala desnom držati i tresti da pokrenem cirkulaciju.
Ma dolazi frendica učit.jevgenija » wrote: meg te danas (očito) neće pitat jel neki kurac dolazi u posjet.
oš da te ja pitam?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Megalodona
e, da vas pitam nešto 
kad hodate s penisićem, da li se držite za ruku?
meni je to onako, neprirodno, i ne mogu hodat normalno, kao da me jedna strana zateže.
i, sad je njega, nakon skoro 5 godina, to počelo zabavljat. pa me primi za ruku svojom šapom i ne pušta, stisne tako da mi se prstenje usiječe i lamata rukama naprijed-nazad kao pučkoškolac. ili me primi jednom rukom a drugom me obgrli tako da skoro padnem.
drugo pitanje, da li da ostavim budalu?
jevgenijio, neću joj više ništa spustit, odma gađa tamo di boli
tupelo
kad ću ja vidjet to malo biće? u krevetiću u bolnici se ne računa
meni je to onako, neprirodno, i ne mogu hodat normalno, kao da me jedna strana zateže.
i, sad je njega, nakon skoro 5 godina, to počelo zabavljat. pa me primi za ruku svojom šapom i ne pušta, stisne tako da mi se prstenje usiječe i lamata rukama naprijed-nazad kao pučkoškolac. ili me primi jednom rukom a drugom me obgrli tako da skoro padnem.
jevgenijio, neću joj više ništa spustit, odma gađa tamo di boli
tupelo
kad ću ja vidjet to malo biće? u krevetiću u bolnici se ne računa
Da.Megalodona » wrote: kad hodate s penisićem, da li se držite za ruku?
Ne.drugo pitanje, da li da ostavim budalu?
Imaš još pitanja?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
rijetko hodam s njima, ali kad da, onda se u hodu držimo za ruke kad nije hladno i kad nije nepraktično, u šetnjama. kad idemo nekamo, uglavnom ne.
al kad sjedimo onda se stalno držimo za ruku. bljak.
ostavi ga. dobićeš skoliozu i žuljeve na unutarnjoj strani prstiju, a možda i masnicu i uleknuće na ramenu, nadlaktici i lopatičnom dijelu leđa
ostavi ga. dobićeš skoliozu i žuljeve na unutarnjoj strani prstiju, a možda i masnicu i uleknuće na ramenu, nadlaktici i lopatičnom dijelu leđa
- Megalodona
da li sam ja budala koju on treba ostavit?
a šta ako ti treba nešto iz torbe? jel onda pustiš ruku ili sve radiš jednom rukom i potpomažeš se nožnim prstima i zubima? što ako sjedite na odvojenim stolcima? da li prebacite ruku preko naslona pa se fatate ako možete doseć?jevgenija » wrote:rijetko hodam s njima, ali kad da, onda se u hodu držimo za ruke kad nije hladno i kad nije nepraktično, u šetnjama. kad idemo nekamo, uglavnom ne.
imaš pravo ovo za bolesti, to sam si ja razmišljala
pa nemoš tako samo odgovorit na pitanje prije nego što ga postavim
viš da se svim silama trudim uključit u razgovor.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Možemo ih razmijeniti, ovaj moj se ne da dirati u javnosti.Megalodona » wrote:e, da vas pitam nešto
-
- Information
-