Ženski orgazam - kako ga ignorirati?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
schmokljan

Post 14 Dec 2011, 23:00

Ženski orgazam je, kao što svi vrlo dobro znamo, najpouzdanija stvar na svijet - jebeš ti jebeš i on dođe. Uvijek. Ponekad žene odglume orgazam prije nego što se doista dogodi - kako bi imale što pričati na kavi s frendicama, ili pametovati po forumskim temama.

No zanemarimo gore spomenuti način privlačenja pažnje i fokusirajmo se na bitno - a to je proslava orgazma. Naime, to kako žene proslavljaju orgazam je upravo nepodnošljivo - vrište, zapomažu, stenju, zabacuju oči poput eliptičara, govore partneru da je bog, priznaju sve, izjavljuju ljubav nakon toga, a neke se idu čak i grliti. :horor:

Kako sve to izignorirati i nastaviti delati? Naime, istraživanja pokazuju da muškarce taj orgazam toliko potrese da ih 90% ide brže-bolje svršiti nakon ženskog orgazma u strahu da se isti ne ponovi. Ovo su zastrašujuće brojke. Štoviše, preko 60% promiskuitetnih muškaraca je otkrilo da je njihovo promiskuitetstvo tek puka posljedica neprekidne potrage za ženom koja će se znati dostojanstveno nositi s vlastitim orgazmom.

Neki sociolozi čak govore o teroru ženskog orgazma kao nusproduktu agresivnog feminizma, dok drugi tvrde da je riječ o fenomenu gole istine te da muškarac samo u orgazmu može vidjeti ženu u punini njene praznine. Potonji, istinabog, su mahom oronule pijandure.

Bilo kako bilo, jedino nam se ostaje za nadati da će žene prestati proslavljati svoj orgazam kao da im se rodilo muško dijete. :mudri:

Beta ženka

Post 14 Dec 2011, 23:12

:rofl: :rofl: Zakon!

Što volim forume. :cerek:

Daj, ti bi stvarno trebao početi pisati zaozbiljno. Barem s kolumnom počet, ako ne već odmah neku knjigu. Mislim da bi se za sabrana djela, onako - forumske crtice/schmokljanove mudrosti - već sad našlo poprilično materijala. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Pješčana

Post 14 Dec 2011, 23:15

schmokljane,
prevrnula sam očima na tvoj post.
onak, epileptički :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Perzefona

Post 14 Dec 2011, 23:19

schmokljan » wrote: koja će se znati dostojanstveno nositi s vlastitim orgazmom.

a neke se idu čak i grliti. :horor:
:rofl: :rofl: :rofl:
Morat ću sad objašnjavati djeci zašto se tako glasno i bezumno smijem.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
daze

Post 14 Dec 2011, 23:30

Gledao sam emisiju na NG o majmunima na Gibraltaru. Sad će netko reći kakve veze imaju niži primati s nama. Ali očito imaju. Zašto uopće postoji orgazam, čemu uopće vrištanje, stenjanje i ino.

Proučavajući te majmune, znanstvenici su zaključili da su majmunke (majmuni ženskog spola, jelte) sklonije stenjanju sa onim majmunima koje smatraju superiornijima i žele ostvariti potomstvo.

Bila je čak i statistika kojom se preko 90% ili tako nešto trudnoća ostvari baš kad majmunka krene stenjati i zavijati. Tada se majmunima ubrza proces ejakulacije.

Stoga, ne opirite se. To je priroda. Evolucija. :zubo:
0 new messages
blue
Asgard

Post 15 Dec 2011, 00:11

schmokljan » wrote: No zanemarimo gore spomenuti način privlačenja pažnje i fokusirajmo se na bitno - a to je proslava orgazma. Naime, to kako žene proslavljaju orgazam je upravo nepodnošljivo - vrište, zapomažu, stenju, zabacuju oči poput eliptičara, govore partneru da je bog, priznaju sve, izjavljuju ljubav nakon toga, a neke se idu čak i grliti. :horor:
Na strani sad, kako je ovo napisano, ali s obzirom na sadržaj - jel to samo da se pohvališ, ovako u forumskoj anonimnosti :D Pošto nije džentlmenski pričat ekipi u uredu - e a ono, kad ja, pa onda, kad ona... krene okretat oči ko eplieptičar :frajer:
Kako sve to izignorirati i nastaviti delati? Naime, istraživanja pokazuju da muškarce taj orgazam toliko potrese da ih 90% ide brže-bolje svršiti nakon ženskog orgazma u strahu da se isti ne ponovi. Ovo su zastrašujuće brojke. Štoviše, preko 60% promiskuitetnih muškaraca je otkrilo da je njihovo promiskuitetstvo tek puka posljedica neprekidne potrage za ženom koja će se znati dostojanstveno nositi s vlastitim orgazmom.
Dobri su ti ti tvoji znanstveni izvori :rofl:
Lastan

Post 15 Dec 2011, 00:17

daze » wrote:Gledao sam emisiju na NG o majmunima na Gibraltaru. Sad će netko reći kakve veze imaju niži primati s nama. Ali očito imaju. Zašto uopće postoji orgazam, čemu uopće vrištanje, stenjanje i ino.

Proučavajući te majmune, znanstvenici su zaključili da su majmunke (majmuni ženskog spola, jelte) sklonije stenjanju sa onim majmunima koje smatraju superiornijima i žele ostvariti potomstvo.

Bila je čak i statistika kojom se preko 90% ili tako nešto trudnoća ostvari baš kad majmunka krene stenjati i zavijati. Tada se majmunima ubrza proces ejakulacije.

Stoga, ne opirite se. To je priroda. Evolucija. :zubo:
Dakle, za ignoriranje ženskog orgazma potrebni su čepići.

Za uši. :D
daze

Post 15 Dec 2011, 00:22

Lastan » wrote: Dakle, za ignoriranje ženskog orgazma potrebni su čepići.

Za uši. :D
Ako vrišti, znači da te želi. Čepiće bi bilo poželjno koristiti za one koje ti ne želiš. To bi mogla postati standardna oprema vikendom uz kondom nakon ovih saznanja. :zubo:
0 new messages
Eks

Post 15 Dec 2011, 00:23

A jel, a što je sa muškarcima koji imaju ženske orgazme? :xne zna:
Pješčana

Post 15 Dec 2011, 00:26

daze » wrote:
Ako vrišti, znači da te želi. Čepiće bi bilo poželjno koristiti za one koje ti ne želiš. To bi mogla postati standardna oprema vikendom uz kondom nakon ovih saznanja. :zubo:
jao, po ovome ispada da žene svršavaju s bilo kim, bilokad, i onda, bezveze, pokupiš neku tam u subotu navečer, samo za ševu za kraj izlaska, a ona vriska li vriska.
nemoš si pomoć, svrši . :zubo:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Dec 2011, 00:30

ex_anais » wrote:A jel, a što je sa muškarcima koji imaju ženske orgazme? :xne zna:
..neodlucni su? ..zatvoreni u muskom tijelu? ..upravo su culi da je barcelona izjednacila u produzecima i da im je propao listic od peteset hiljada kuna? :xne zna:
daze

Post 15 Dec 2011, 00:31

Pješčana » wrote: jao, po ovome ispada da žene svršavaju s bilo kim, bilokad, i onda, bezveze, pokupiš neku tam u subotu navečer, samo za ševu za kraj izlaska, a ona vriska li vriska.
nemoš si pomoć, svrši . :zubo:
Pa ne znam, možda smo mi ljudi dodatno evoluirali. Ostaje činjenica da verbalni izričaji žena potiču ejakulaciju. Meni je nekad dosta da djevojka kaže svršit ću, to je signal za ispaljivanje. Na kraju ne svrši. :rofl:
0 new messages
Pješčana

Post 15 Dec 2011, 00:33

daze » wrote:
Pa ne znam, možda smo mi ljudi dodatno evoluirali. Ostaje činjenica da verbalni izričaji žena potiču ejakulaciju. Meni je nekad dosta da djevojka kaže svršit ću, to je signal za ispaljivanje. Na kraju ne svrši. :rofl:
možda je fejkala finale :D

no dobro, to u žena nije pravocrtno
daze

Post 15 Dec 2011, 00:36

Pješčana » wrote: možda je fejkala finale :D

no dobro, to u žena nije pravocrtno
Nije fejkala. Već te taj impuls da će žena svršit ili je svršila potjera preko ruba. Ako kaže svršit ću možda ne dočeka taj trenutak. Ne znam kako da bolje objasnim. :zubo:
0 new messages
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 15 Dec 2011, 06:58

Eno ga opet kuka.
-zaveži jih i stavi im krpu u usta, da se ne batrgaju i šute
-šakom u glavu, kolinom u bubrege
-jeb samo sakate nijeme žene
-prakticiraj samo oralni seks
-odi u pedere
Eto, pregršt rješenja, mogo si i sam to smislit.
Beau

Post 15 Dec 2011, 09:51

schmokljan » wrote:Naime, to kako žene proslavljaju orgazam je upravo nepodnošljivo - vrište, zapomažu, stenju, zabacuju oči poput eliptičara, govore partneru da je bog, priznaju sve, izjavljuju ljubav nakon toga, a neke se idu čak i grliti. :horor:
Neke čak lupaju glavom o zid ili uništavaju namještaj. Glavom :xlux:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 15 Dec 2011, 10:27

BoDerek » wrote: Neke čak lupaju glavom o zid ili uništavaju namještaj. Glavom :xlux:
Još će ispasti da su orgazmične žene veće štetočine od mačaka.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Beau

Post 15 Dec 2011, 10:43

ElliQuinn » wrote: Još će ispasti da su orgazmične žene veće štetočine od mačaka.
Ne znam, neka stručnjaci procijene.
Jednom sam čula da svinjama orgazam traje pola sata :xlux:
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2011, 10:50

BoDerek » wrote: Ne znam, neka stručnjaci procijene.
Jednom sam čula da svinjama orgazam traje pola sata :xlux:
..to valjda samo gudama? :xne zna:

..pada mi na pamet sad nesto u vezi roktanja, ali ne znam sta. :confused:
Beau

Post 15 Dec 2011, 10:55

..a unda » wrote: ..to valjda samo gudama? :xne zna:

..pada mi na pamet sad nesto u vezi roktanja, ali ne znam sta. :confused:
Gudama, i ja mislim. Ne valjda muškim svinjama :o
Lastan

Post 15 Dec 2011, 10:55

BoDerek » wrote:Jednom sam čula da svinjama orgazam traje pola sata :xlux:
Za svinje ne znam, ali ovo gore tvrde za prasce.

Nasuprot tome, lavovi se pare i do 50 puta dnevno.

Meni je ipak draža kvaliteta od kvantitete. U sljedećem ću životu biti prasac. :D
(Samo čekam zlobne komentare. :D)
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2011, 11:01

BoDerek » wrote: Gudama, i ja mislim. Ne valjda muškim svinjama :o
..ma da, krmci obicni. :xrolleyes:
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2011, 11:02

Lastan » wrote: Za svinje ne znam, ali ovo gore tvrde za prasce.

Nasuprot tome, lavovi se pare i do 50 puta dnevno.

Meni je ipak draža kvaliteta od kvantitete. U sljedećem ću životu biti prasac. :D
(Samo čekam zlobne komentare. :D)
..bolje bit lav. jos ti zenke ufate veceru.. :xne zna:
Lastan

Post 15 Dec 2011, 11:06

..a unda » wrote: ..bolje bit lav. jos ti zenke ufate veceru.. :xne zna:
A veliš, boli te đoko koliko one uživaju. Pedeset orgazama dnevno tebi je sasvim OK.

:misli:

Pa da znaš, ima i tu nešto.
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2011, 11:09

Lastan » wrote: A veliš, boli te đoko koliko one uživaju. Pedeset orgazama dnevno tebi je sasvim OK.

:misli:

Pa da znaš, ima i tu nešto.
..cekaj malo, nije to svaki dan 50. osim toga, ko zna kako se to racuna, zbraja. pa mora da uzivaju. da ne uzivaju ne bi se nudile.. :xne zna:
  • Information