Lord Byron » wrote:Možda (ma šta možda, sigurno : D) vučem vraga za rep, ali ipak: mene je na topicu o svađama jako zbunio gnjev zbog nečijeg prolijevanja vode u kupaonici pri tuširanju. To mi se nekako ne uklapa u koncept "neka stvari služe ljudima" - mislim, u kupaonicu se ni ne postavljaju parketi upravo zato da bi se moglo - prskati. : confused:
Ako je problem u nebrisanju poprskanoga i mogućem lomljenju ekstremiteta uslijed pada na kliskim pločicama, onda je to nešto drugo - ali, nisam to tako doživio.
Ne'š me opet navuć na tu raspravu.
Jednostavno je- u kupaoni (kao i u kuhinji) imamo svijetle pločice (nismo ih sami birali, došle su sa stanom i čim bude situacija mijenjat ćemo ih, tako mi boga!
I onda kad sve poprskaš dok se tuširaš i nakon toga dobro izgaziš kupatilo izgleda kao da su se netom na njemu poklali četnici i ustaše.
Štoviše, to se onda prenosi i na ostale prostorije u kući, na vlažnim, tj. mokrim papučama.
Dosta o kapanju!
Meni se čini da sam ja tebi na neki način uvrijedila.ombia wrote:
Ne pusim i da cigareta mi smrdi. Ali to onda smrdi i osoba koja pusi, kosa, prsti, usta pa da se stoput presvukla. Ja ne smrdim, perem se (to je dio gdje bih jel trebala smrditi na sebe). Omeksivac ne koristim. Deterdzent mi dovoljno mirise. Osim kad spremam ribu ili dinstam luk, ne smrdim po kuhinji.
@Pjescana ali pisemo o vlastitom domu. Nista od navedenog ne smrdi u mom domu, pa shodno ni ja po tome. Zato i pitam po cemu to forumasice smrde u vlasitom domu?
A stvarno mi nije jasno zašto.
Meni ne smeta ako netko drugi po svom stanu hoda u pidžami, ali ja sam lijepo napisala zašto JA to ne činim.
Što se tiče smradova također sam napisala da sam na to strašno osjetljiva. Meni se recimo miris kuhinje (bez obzira što se kuha) uvuče u nosnice, a pogotovo ostaje na robi.
I smeta mi, jbga.
Igram se s malom po podu, sjedim na terasi, očistim kuću, itd...
Nakon bilo koje od tih radnji, ukoliko je obavljam u pidžami, mi nije ugodno kasnije u toj istoj pidžami ići u krevet.
Ne vidim što je u tome toliko čudno.
Uostalom, meni osobno je dovoljno i samo se razvlačiti po krevetu i stanu cijeli dan da bih imala osjećaj da mi ta pidžama više nije dovoljno "svježa" za ići u njoj u krevet.
Ali to sam JA, ne mislim da bi svi trebali razmišljati i osjećati isto.