Hvala. Nije mi jasno sto je....dejzi » wrote:Meni za sad radi normalno.
guGutanje
..evo, ovako je zanimljivije.Vodena » wrote:Pokić novi Gugutopić!![]()
![]()
![]()
Ne mogu više pisat, padam s nogu, već tri sata klečim ..
Bole me nogeeeeee, ovaj koljena, a ovaj moj eno hrče u boravku.
Nije me nitko tražio, jelte?
Snijeg
Jevgenijo, zašto si ti već budna?
Poše, dok sam bila bezdjecna, ne bi me vikendom ni batinom dobio van iz kreveta prije ranog popodneva.
Jevgenijo, zašto si ti već budna?
Poše, dok sam bila bezdjecna, ne bi me vikendom ni batinom dobio van iz kreveta prije ranog popodneva.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
ovo je bio prvi krisms kurčevi parti na kojem sam se ekšli zaljbavala!!!!
klopa je bila dobra, pogotovo ono s mrtvom ribom preko rikole, bilo je sedamsto pivi, dobila sam TABAKERU NA ALO KITI od svog chris cringle-a, a bilo je i mjesta na katu gdje sam mogla igrat igricu više od sat vremena bez da me itko našo
plus je milonka, koja uvijek daje ajbolje darove dala zlaji "lički survival kit" - preludu bočicu s rakijom, čvarke i luk zamotane u onaj predivni celofan koji se nekad koristio za po petstoti put umotat nečiji dar
plus sam izvukla za chris cringle jednog neuljudnog tipa , htjela sam mu uzet bonton, al nije bilo, i onda mi je oko zapelo za KNJIGU SAVJETA ŽUŽI JELINEK.
mislila sam da će me ubit, al nije smio jer je bilo puno ljudi
tolko sam se napila da mi se još vrti
klopa je bila dobra, pogotovo ono s mrtvom ribom preko rikole, bilo je sedamsto pivi, dobila sam TABAKERU NA ALO KITI od svog chris cringle-a, a bilo je i mjesta na katu gdje sam mogla igrat igricu više od sat vremena bez da me itko našo
plus je milonka, koja uvijek daje ajbolje darove dala zlaji "lički survival kit" - preludu bočicu s rakijom, čvarke i luk zamotane u onaj predivni celofan koji se nekad koristio za po petstoti put umotat nečiji dar
plus sam izvukla za chris cringle jednog neuljudnog tipa , htjela sam mu uzet bonton, al nije bilo, i onda mi je oko zapelo za KNJIGU SAVJETA ŽUŽI JELINEK.
mislila sam da će me ubit, al nije smio jer je bilo puno ljudi
tolko sam se napila da mi se još vrti
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
Almost Rosey
Uuu, kristmas par-teh
Slušam Adele i pravim se da nije prošlo podne
Slušam Adele i pravim se da nije prošlo podne
Prije nego što kažem što mislim o tome, samo da provjerim:ElliQuinn » wrote:Moja firma organizira domjenak tako da nam šalje mejl s približnom cijenom po glavi, za one koji želi sudjelovati.
trebali biste sami platiti troškove tog domjenka?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Svatko za sebe, da.Tea Tree » wrote: Prije nego što kažem što mislim o tome, samo da provjerim:
trebali biste sami platiti troškove tog domjenka?
Bože!ElliQuinn » wrote: Svatko za sebe, da.
Tako mi je nevjerojatno izgledalo da sam stvarno pomislila da sam nešto pogrešno shvatila.
A, ono, domjenak bi se baš trebao održati, pod svaku cijenu? Recesiji i ostalom, unatoč?
Ne znam nikoga tko zaista voli domjenke u firmi. Većina to odrađuje jer "mora", a znam neke koji ignoriraju i to moranje pa odjebu.
I sad biste trebali platiti sami nešto što vam se, vrlo vjerojatno, ne da?
Ili se netko od direktora treba prenemagati kako je kod vas bio domjenak (recesiji unatoč
To je moja firma pokušala prošle godine. Ali nitko se nije odazvaoElliQuinn » wrote:Moja firma organizira domjenak tako da nam šalje mejl s približnom cijenom po glavi, za one koji želi sudjelovati.
Istina, lakše je odjebat domjenak kad ga sam plaćaš 
Iako mene nije priječilo odjebat ga ni kad je bio džabe.
Iako mene nije priječilo odjebat ga ni kad je bio džabe.
Tea, nitko bre. Predivno jelda 
Samo da napomenem da moja firma broji mnogo radnika.
Samo da napomenem da moja firma broji mnogo radnika.
-
- Information
-