al' prebrojala sam se, radi se o tri i po, u podne će biti tri
za četvrtak koristim pola dana
Meni Nova godina nije osobito napeta.Morticia » wrote:Lako, od sad će ti svaki biti takav.
Zato si mi uzmemo u zadatak za Novu godinu nadoknaditi trijezan Božić.
PošetebeMorticia » wrote:![]()
Mi se za Pošić ne svađamo.
To je valjda jedini dan (plus Badnjak) da u mojoj obitelji caruje mir.
pa kako vam to pođe od ruke?Morticia » wrote:![]()
Mi se za Pošić ne svađamo.
To je valjda jedini dan (plus Badnjak) da u mojoj obitelji caruje mir.
Nemam pojma, ustvari.baja » wrote: pa kako vam to pođe od ruke?
kako amortizirate onu bespotrebnu nervozu; jesmo li sve kupili, gori li bakalar, jelka se nakrivila... onaj tko je otišao u dućan/do grada, izbjegava se vratiti ...
Morticia » wrote:Pa i mi se uvijek (i svugdje) dernjamo.
Sjećam se kad smo za jedan 8. mart otišle na večeru mama, sestra, teta i ja.
Poklale smo se k'o da sutra ne postoji. U jednom trenutku smo skužile da cijeli restoran gleda u nas, pogledale se međusobno i krenule se davit od smijeha. Toliko smo se smijale da sam imala osjećaj da ću dobit' moždani udar. :facepalm :
Nakon toga smo naručila još bocu vina i nastavile ćakulat k'o da se ništa nije desilo. : cerek:
Ajme, da.Morticia » wrote:Vjerujem da onim osjetljivima i nenaviklima na takve čudnovate odnose moja obitelj djeluje zrela za ludnicu. : o :r aspa:
Ja ga možda u srijedu odem isprobati. Malo mi je Arena izvan ruke; hence “možda”.rh4ps0dy » wrote:U Areni. A ono, fast food smeće, al mi je bolji od Maca.
Ja nit imam ukrase nit sam u posljednjih pet-šest godina ijednom ukrašavao stan. :grinch:ElliQuinn » wrote: Sad ćeš još reći da nemaš lijepe ukrase za nataknuti na njega.
Ja sam jutros guglala šurikene i razgledavala oblike i vrste. Na javi ne u snu.Hekatonhir » wrote:Dobro jutro, dobri ljudi.
Malo sam se kasnije izvukao iz kreveta, gledao sam serije do jutra. Policijske. Opet, nijedna nije imala previše veze s onim što sam sanjao. A sanjao sam da sam nabavio gomilu šurikena i da me neki tip, skoro pa ninđa, uči bacati ih.
Pa sam ih i bacao. Odozdo, odozgo, slijeva, zdesna, svakako. Jedino mi nije jasno što će meni šurikeni. A bakina sanjarica ne spominje taj slučaj.
Ovi moji bili su nekako maleni, kao kovanice od pet kuna. Rekoh čovjeku: "Dobro, kako očekuješ da to probije lubanju i uđe u mozak?" Ništa mi nije odgovorio, nije me fermao ni dva posto.Margarita » wrote: Ja sam jutros guglala šurikene i razgledavala oblike i vrste. Na javi ne u snu.
Za mene su bratići izrađivali nunčake i boksere. Nisam imala šurikene, valjda mi zato sad fale.Hekatonhir » wrote: Ali nekad smo ih izrađivali, u ljevaonici. Strašna stvar. Puno zanimljivija od pikada.
Prodano!Morticia » wrote:Tupelo, ja bih se divno slagala s tvojom mamom!
Naš je isto bio par godina srebrno crven.Morticia » wrote:I naš bor je srebrno crven!
Zla, zla ženo.Morticia » wrote:Kod nas za vikend prognoziraju temperature i do +15 i kao da to nije dovoljno bit će i sunca.![]()
dražesnoPješčana » wrote:pada snijeg!
Da više nisi pisnuo o dječjem spavanju!Lord Byron » wrote: Zla, zla ženo.
K'o da joj nije dovoljno što joj mala ne spava po cijele dane, moraš joj još dodavati soli na ranu?
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests