Lord Byron » wrote:Ia
Profiliranje tih naših (alter?)ega nalik je nekoj Marini - curetku koji se sprema za izlazak: onako, obuče grudnjak koji malo podiže ciceke, šos dovoljno dug da se ne vidi onaj kilogram viška u bedrima, na oči stavi mrvicu viška "onoga nečeg što već žene stavljaju na oči" da bi Marko vidio kako su te oči duboke i lijepe... Onako, lagani fotošop, ali bez kopipejstanja tuđih dijelova tijela.
I onda Marina na nekom zidu ugleda grafit "Marina ima male cice, stavlja umetke u grudnjak".
E, sad: jasno je Marini da "oni koji trebaju" ili već znaju

ili će pravovremeno doznati kako stvari doista stoje s tim cicama - a opet, nekako joj bude krivo.
Pustimo mi Marinu, pustimo (ako baš moramo

) i njene cice - tako se nekako osjećam i sa svojim međumrežnim identitetom (s onim drugim "među..." se sasvim dobro osjećam, hvala što niste pitali

).
Uz sve očekivane "preozbiljno shvaćaš forum(e)", "to je sve samo virtuala", "to sve tvom nepostojećem nicku pišu drugi nepostojeći nickovi" rečenice i slična relativiziranja, čovjeka ipak zasmeta kad pročita laž o svojim "malim cicama i umetcima". Pustimo sad motive, potrebu, porive koji ljude tjeraju na laži i izmišljanja (iako mi je i to jako zanimljiva tema), pišem o nečemu drugom:
koliko vas smetaju laži o vašem nicku (bold za one kojima se ne daju čitati plahte

)? Dakle, ne nečije nevoljenje tog nicka, pa čak niti nečije vrijeđanje tog nicka - nego baš laži.
Mene, eto, smetaju. Radim na onom "kilogramu viška", ali umetci mi definitivno nikad nisu trebali

.
Kud bas tako seksisticki primjer, al ajde.

I sad me zanima sto si to o sebi procitao.
Smetaju me. A dolaze od naoko tako finih i ne bi ja nikad ljudi. Takvi i jesu najgori u svojoj osrednjosti.
Ali svaki popularan forumas valjda mora kroz to, to dodje kao nuspojava. Kao i vlastiti trol kojeg sam dobila a koji se razbacao zahvaljujuci direktnoj podrsci moderatora. Cak i kad su forumasi sa teme zahtjevaju akciju tj. sankciju.
Onda taj trol bude baniran od strane admina i malo poslije toga na istoj temi opet bez reagiranja moderatora (pardon reakcija moda je bila uzimanje kokica) prolazi ista shema i provlace se neki podaci koje je samo mod mogao znati.
No kakav forum takvi i modovi eto.
Smeta, smeta me kad lažu. Jer sam isti čojk uođe i u tzv RL.
Obične uvrede ono - kako koja, ali za puno njih razumijem otkud, pa me ne bodu toliko, il me bodu jako baš zato što su istinite

, ali laži me smetaju.
Nažalost, ovdje vrijedi ko i u tzv RL - ako se ideš branit ispaneš papak i daš pažnju i energiju onima koji ionako samo to čekaju. Demantiranje je beskorisno - ljudi vjeruju u ono u što žele vjerovati
Amen. Em sto ima budala a jos trositi vrijeme na njih.
Ali postoje i one sive zone gdje laž nije tako očita i može se nadograditi na istinu koju oni znaju o meni i to mi izrazito smeta.
Upravo to.
Kad netko nesto zabrije, nema tu pomoci. Na pocetku mog pisanja na onom forumu sam pisala puno na Prevarenima, kao jel ona druga strana. I tad sam na tjednoj bazi dobivala pm-ove gdje su zene 200% bile sigurne da sam ja ljubavnica njihovih muzeva.
To sto cak ni ne zivim u istoj drzavi gdje i ti muzevi nije nista pomagalo.
imala dojam da se o meni zna nešto što ni ja sama ne znam.
Aha.
Nego
m.za ako ne pitam previse, koji ti je nick tamo bio?
Voljela bih o ovoj temi imati stav kao slafko, ali eto jos nisam stigla do tog nivoa.