*ebo vas prijevod i nesposobni prevoditelj!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1595 times
Potpisi su za budale.
- MadnessInMethod
meni svejedno gdje će tema biti.Hekatonhir wrote:
Zato što je naglasak na elektroničkim medijima. Ali dogovori se s autoricom i modovima, ako ga baš želiš.
ontopic: discovery, neka emisija o lovcima. lik pokazuje čuturu i objašnjava kako je u njoj tekućina, ako su pravi lovci sigurno "moonshine"
moonshine=cuga iz kućne radinosti, brlja
prijevod? pod mjesečinom.
house, hrt. preveli su save a few bucks kao SPASITI par dolara
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
-
Almost Rosey
Gilmorice
Neki random srpski prijevod iz kućne radinosti.
Preveli su Campbell's kao Podravku
I tako sad, po tko zna koji put, gledam Asterixa kod Kleopatre.
I kad general za kojeg ne znam zove li se Ceplus ili Ceplusplus popizdi, prevoditelj pokazuje kako se promašuje ceo fudbal.
Kreće Imperial March. Ceplusplusa snimaju odozada, tako da mu kaciga podsjeća na onu Darth Vaderovu. A on izgovara: “Neće se nitko rugati Rimskom Carstvu. Kad ga napadnu, Carstvo uzvraća udarac.”
Jebo pas kosti i prevoditelju i lektoru i svima skupa.
I kad general za kojeg ne znam zove li se Ceplus ili Ceplusplus popizdi, prevoditelj pokazuje kako se promašuje ceo fudbal.
Kreće Imperial March. Ceplusplusa snimaju odozada, tako da mu kaciga podsjeća na onu Darth Vaderovu. A on izgovara: “Neće se nitko rugati Rimskom Carstvu. Kad ga napadnu, Carstvo uzvraća udarac.”
Jebo pas kosti i prevoditelju i lektoru i svima skupa.
Pa da. Imperija uzvraća udarac. Eventualno Imperij.blue » wrote:Zašto? Zbog reference na Star Wars?
Čak i Jaca zna frazu. Iako je ne zna pametno upotrijebiti.
Novi biser: “Tako mi Isisa.”
Jedno je što ostavlja oblik Isis umjesto u nas uobičajenije verzije Izida. Ali promijeniti joj pritom rod u muški… koja nevjerojatna nesposobnost.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1595 times
I ja sam gledao Asterixa. Bolje da nisam. Jedno je Monica, a drugo silovanje mozga. 
Potpisi su za budale.
Pa film kao takav mi je OK. Samo je prijevod kriminalan.Hekatonhir » wrote:I ja sam gledao Asterixa. Bolje da nisam. Jedno je Monica, a drugo silovanje mozga.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Bacite pogled na stranice Vlade RH: http://www.vlada.hr/hr, drugi tab na vrhu zove se "Aktualne teme i projekti". A sad pogledajte engleski prijevod: http://www.vlada.hr/en . Razveselilo mi dan.
Ne znam jesam li već napisao, ali u jednom filmu sam u titlu pročitao da je neki špijun "spavao s pola ženske inteligencije Istočne Europe"...
Pićka ti u gaćama...MightyMe » wrote:Ajmo, pičke (:judolino:), pogodite šta je višezadaćnost.
To je ono kad voziš auto pa moraš stiskati pedalu kvačila, pa malo gasa, pa kočnice, držati ruke na volanu i vrtjeti ga samo jednom rukom dok natežeš mjenjač, a da sve to ne gledaš već moraš buljiti ispred. Teška višezadaćnost je i kad uz sve to jedeš sendvič s majonezom i pušiš, imaš uključenu navigaciju i pričaš na plavi zub...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
..a desnom rukom žnjaraš komada po sifonićima...karambol » wrote:
Pićka ti u gaćama...![]()
To je ono kad voziš auto pa moraš stiskati pedalu kvačila, pa malo gasa, pa kočnice, držati ruke na volanu i vrtjeti ga samo jednom rukom dok natežeš mjenjač, a da sve to ne gledaš već moraš buljiti ispred. Teška višezadaćnost je i kad uz sve to jedeš sendvič s majonezom i pušiš, imaš uključenu navigaciju i pričaš na plavi zub...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- schmokljan
Suhi dok - dry embroidery. Autentična hrvatska ponuda, morate priznati.
Ma dobiješ 20 kvadrata vrhunske talijanske keramike s windouzima. 
Valjda su se mislili između toga i dry whileschmokljan » wrote:Suhi dok - dry embroidery. Autentična hrvatska ponuda, morate priznati.
A kaj fali višezadaćnosti, dragi moj mladi & nenačitani prijatelju?MightyMe » wrote:Ajmo, pičke (:judolino:), pogodite šta je višezadaćnost.
-
- Information
-