Dalmoši/Tovari

Sve od javnog i tajnog interesa
Chiro

Post 01 Jan 2012, 14:33

Ja iman jedne gaće i više mi ni ne triba. :xne zna:

Skinheadsi, takav si!
Eks

Post 01 Jan 2012, 14:34

Ova tema postaje beskrajno dosadna. Evo vam štofa.

Inače, cijela tema je. :s :rofl:
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 14:40

ombia » wrote:Sto je kotula?

Scena iz tramvaja, ja i frend Dalmatinac jel vozimo se Zagrebom. On meni prica da gace nije promijenio ima tjedan dana, a neka gospodja u godinama, domaca se krenula krizati. :rofl:
O da, samo što je moja prijateljica u tri navrata u tramvaju rekla: da su joj šporke gaće, da ne voli nosit gaće, i da su joj poderane gaće. :D
ex_anais wrote:Ova tema postaje beskrajno dosadna. Evo vam štofa.

Inače, cijela tema je. :s :rofl:
Je, je, fala! :xzubo:

Nego, ovaj post - a što s njim, nitko ne kenja po Dalmošima? :misli:
Meni inače ne ide na živce kad se piše na dijalektu, sve ok, AAAALIII - za Dalmoše stvarno prvo pomislim da se preseravaju pa zato pišu tako. Da, znam, znam - predrasude. :facepalm: Al' kad se preseravaju. A nemaju čime. :raspa:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Moment

Post 01 Jan 2012, 14:43

Znamo mi lipo pisati al ne da nam se.
Mislin da san bija jasan
Eks

Post 01 Jan 2012, 14:44

Kako što s njim? :eek:
Al' trebam podcrtavat? :rofl:

Prvo, kontekst je urnebesan. Njen post je urnebesan, a onda se našao autentični Dalmatinac da joj objasni. :rofl:

"Vjerovatno si iz ZG-a ili gore sa sjevera,pa ti je sve to neobično,dok je nama u Dalmaciji to ode sasvim normalno. Nevidim šta se imaš uvridit na j***bnt te gluhu? "

Takvih pravopisnih bisera ima na tone, sve začinjeno s onim "ae mala, viš što ti je pravo muško, asti štab ti umitnika?!"
Omega

Post 01 Jan 2012, 14:44

Meni inače ne ide na živce kad se piše na dijalektu, sve ok, AAAALIII - za Dalmoše stvarno prvo pomislim da se preseravaju pa zato pišu tako. Da, znam, znam - predrasude. :facepalm: Al' kad se preseravaju. A nemaju čime. :raspa:
Npr? Jel te nervira, metimo reć, ovo: ja malo riči pišen i izgovaran na ikavici. :D
Blagajnica želi ući u more
Beau

Post 01 Jan 2012, 14:48

Ajmo se kladit da će Beta završit s nekim Tovaron pred oltarom :xlux:
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 14:48

ex_anais » wrote:Kako što s njim? :eek:
Al' trebam podcrtavat? :rofl:

Prvo, kontekst je urnebesan. Njen post je urnebesan, a onda se našao autentični Dalmatinac da joj objasni. :rofl:

"Vjerovatno si iz ZG-a ili gore sa sjevera,pa ti je sve to neobično,dok je nama u Dalmaciji to ode sasvim normalno. Nevidim šta se imaš uvridit na j***bnt te gluhu? "

Takvih pravopisnih bisera ima na tone, sve začinjeno s onim "ae mala, viš što ti je pravo muško, asti štab ti umitnika?!"
Nisam ni čitala, vidjela sam preseravanje na dalmoškom, aj idem pročitat. :zubo:
Omega wrote:
Npr? Jel te nervira, metimo reć, ovo: ja malo riči pišen i izgovaran na ikavici. :D
Ne nervira me, čak se nasmijem jer odmah zamislim kako to zvuči, onako karikirano, kao da priča Aljoša iz Muća :rofl: - ali namjera mi se čini preseravanje. :p
BoDerek » wrote:Ajmo se kladit da će Beta završit s nekim Tovaron pred oltarom :xlux:

Otrcana fora. :kava:
Kad bi postojao normalni tovar - zašto ne?
No budući da je to SF, ništa od toga.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Eks

Post 01 Jan 2012, 14:52

BoDerek » wrote:Ajmo se kladit da će Beta završit s nekim Tovaron pred oltarom :xlux:
To sigurno. Uvijek završiš s onom vrstom koju najviše ogovaraš. :xlux:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 01 Jan 2012, 14:54

ex_anais » wrote:
To sigurno. Uvijek završiš s onom vrstom koju najviše ogovaraš. :xlux:
Tako sam i ja s purgerom završila. :xrolleyes: Kako to ne zna novoštokavski naglašavati, to je tužno čuti.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Beau

Post 01 Jan 2012, 14:55

Beta ženka » wrote:

Ne seri, a Dežulović? :xlux:
Možda se rastane :xd:
Omega

Post 01 Jan 2012, 14:56

Ne nervira me, čak se nasmijem jer odmah zamislim kako to zvuči, onako karikirano, kao da priča Aljoša iz Muća :rofl: - ali namjera mi se čini preseravanje. :p
A braaaale, je ga pretjeruješ, ka ono :D
Blagajnica želi ući u more
Tea Tree

Post 01 Jan 2012, 14:57

Beta ženka » wrote:

Postoje, postoje, ja imam par prijatelja, super su likovi, ali su svi sretno uvezani.
Ako se koji oslobodi, javit ću ti. :xzubo: :xd:
Beau

Post 01 Jan 2012, 15:02

Tea Tree » wrote: Postoje, postoje, ja imam par prijatelja, super su likovi
Dirljivo :cerek:
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 15:08

BoDerek » wrote: Ne seri, a Dežulović? :x lux:
Možda se rastane :xd :
:eek: Ček, jel' se mi poznajemo?!
Za Dežulovića sam rekla da je jedini muškarac kojeg bih ja zaprosila.
(i da je žito u dalmatinskom kukolju :rofl:)
Ali ostario je, jebat ga... :tuzni:
Omega wrote:
A braaaale, je ga pretjeruješ, ka ono :D
Ja ću ga opizdi' jednon jaketon :rofl:
Ubošću te pinjuron u oko, ješćua
Tea Tree wrote: Postoje, postoje, ja imam par prijatelja, super su likovi, ali su svi sretno uvezani.
Ako se koji oslobodi, javit ću ti. :xzubo: :xd:
Jesi im neka prijateljica, nema šta. :rofl:
Beau

Post 01 Jan 2012, 15:11

Beta ženka » wrote:
Ne. Rekla si na početku teme da su Dežilović i unda jedini pametni.
Al nek je i ostario, divan je.
Bila bih ljubomorna na tebe da ga zaprosiš :o
Rađe se ti kloni Dalmatinac :hekla:
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 15:13

BoDerek » wrote: Ne. Rekla si na početku teme da su Dežilović i unda jedini pametni.
Al nek je i ostario, divan je.
Bila bih ljubomorna na tebe da ga zaprosiš :o
Rađe se ti kloni Dalmatinac :hekla:
Nisu jedini, ima ih još nekoliko. Iznimaka, jel. Mada za undu sam sve manje sigurna. :zubo: :rofl:
Čuj, moš ti bit' ljubomorna da ga ja zaprosim - ali to još nije garancija da bi on pristao. :xzubo:
Klonim se, klonim. :D
Beau

Post 01 Jan 2012, 15:14

Drš se Siščana :xd:
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 15:17

BoDerek » wrote:Drš se Siščana :xd:
:mama:
Dobro je meni i s mačkom. :rofl:
Tea Tree

Post 01 Jan 2012, 15:19

Beta ženka » wrote:
Aha! Sad sam te uhvatila! Ako nije problem što je Dalmoš, jer je navodno čak OK, onda nije dobro jer je ostario. Cjepidlačiš. :xd:
Ne'š se tako nikad udat. :o Što ako Dežulović ovo čita? I što ako se upravo spremao ulogirati i objasniti ti ponešto o Dalmošima? A? I kad je vidio da je star, odustao od svega. :xd:
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 15:22

Tea Tree » wrote: Aha! Sad sam te uhvatila! Ako nije problem što je Dalmoš, jer je navodno čak OK, onda nije dobro jer je ostario. Cjepidlačiš. :xd:
Ne'š se tako nikad udat. :o Što ako Dežulović ovo čita? I što ako se upravo spremao ulogirati i objasniti ti ponešto o Dalmošima? A? I kad je vidio da je star, odustao od svega. :xd:
Moš mislit kako čita.
Pa zvala sam ga na Staru godinu 2009. na kavu, bio je online na fejsbuk chatu, i ja mu se javim i reko - ako si u Beogradu, ima nas nekoliko tvojih obožavatelja ovdje koji bi rado popili s tobom - đubre nije ništa odgovorilo, otišao je off. Na kraju sam vidjela da je sa ženom čekao Novu u Splitu :facepalm:
Beau

Post 01 Jan 2012, 15:24

Tea Tree » wrote: Što ako Dežulović ovo čita? I što ako se upravo spremao ulogirati i objasniti ti ponešto o Dalmošima? A? I kad je vidio da je star, odustao od svega. :xd:
Rekla bih mu, ne odustaj :trep: :rofl:
Beau

Post 01 Jan 2012, 15:25

Beta ženka » wrote:
Moš mislit kako čita.
Pa zvala sam ga na Staru godinu 2009. na kavu, bio je online na fejsbuk chatu, i ja mu se javim i reko - ako si u Beogradu, ima nas nekoliko tvojih obožavatelja ovdje koji bi rado popili s tobom - đubre nije ništa odgovorilo, otišao je off. Na kraju sam vidjela da je sa ženom čekao Novu u Splitu :facepalm:
:rofl: :rofl: :xlux:
Ovo je kul, svaka čast.
Tea Tree

Post 01 Jan 2012, 15:32

Beta ženka » wrote:
Moš mislit kako čita.
E, vidiš ti to, sad smo opet došli na vrime i klimu.
U BG vrime nije ništa ljepše nego u ZG pa je kao pravi tovar otišao usred zime, za Novu, u ST.
Eto, svi su oni isti. :xzubo:
Nego, jesi mu poslije rekla na FB da je đubre? Dalmatinsko, k tome. :xzubo:
BoDerek wrote: Rekla bih mu, ne odustaj :trep: :rofl:
Eh, ne može tako. Ti ne možeš znati je li on čitao, namjeravao se ulogirati pa odustao.
Evo, neka mu Beta napiše na FB da ne odustaje, ako je štogod namjeravao. :xd:
Eks

Post 01 Jan 2012, 15:34

Meni on nije lijep. :o
A i uvijek drvi o istom. :xzubo:
  • Information