Zašto se ljudi imaju potrebu shvaćati ozbiljno?
Jer su previše zaokupljeni detaljima, a nedostaje im šira slika stvarnosti. Od grana ne vide šumu i svoje prilično bezvezno mjesto u njoj, što je ujedno i mehanizam samoobrane ega. To je ujedno donekle i odgovor na pitanje "zašto je ovaj forum tako dosadan".

Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
- Borna Paro
Potreba iliti psiho-korijen.Korijen je u mozgu.Taj dio mozga zove se središte za nivelaciju društvene svijesti.Iz svijsti proizlazi da čovjek nije otok.Moraš nekom objasniti da te bolje razumije.Ako te ne razumije,onako kako ti držiš da treba,čovjek je otočanin.E,pa netko ne voli otoke.schmokljan » wrote:Znam da će me opet optužiti da miniram podforum za koji sam se osobno založio - ali neka.
Zašto imate potrebu da vas ljudi shvaćaju ozbiljno? Tko su ti ljudi? Tko su vam ti ljudi? Zašto vas boli džon za tuđe mišljenje? I zašto vam je bitno kako vas drugi doživljavaju? Zar je vaša bitnost tek površna ocjena slabo zainteresiranog promatrača?
Zašto ne kažete...
...jebi se procjenitelju...
...i nastavite po svom?
DISCLAIMER: Ova tema se ne odnosi na one na koje se ne odnosi.
Meni zabrinjavaju ti ljudi kojima trebaju ljudi po svaku cijenu,da slučajno ne bi bili otok.
Otoče,volim te!!
-
- Information
-