Ne bi htio, dok bi za kćer to htioÉowyn » wrote: Ja ovo ne bih htjela svom djetetu. A zašto sina ne spominješ? Da li bi htio i da on s visoka gleda na suprotan spol?
Odgađanje prvog seksa
Pa da, samo mi nije jasno kakve veze ima ovo gore s predodžbom lika koji bi se POJEBAO na drugom dejtu - a onda 'zaključio' da je cura kurva jer mu je dala. Možda nešto nije u redu s ovom mojom logičkom kantom, no meni se čini da ovo drugo definitivno ne slijedi iz ovog prvog.kuki » wrote:Ne zagovaraš li ti tezu da žena treba biti svjesna logičkih implikacija jebanja bez odgode i voditi računa o dojmu koji ostavlja i utjecaju dojma na partnera?
Oprosti ako sam te zamijenila s nekime.
Inače, ovo 'voditi računa o dojmu' si ti dodala, ja to nisam rekao. Meni je glupo 'voditi računa o dojmu'. Naime, voditi računa o dojmu se kraće može reći 'pretvarati se', a to definitivno nije nešto što je meni simpatično.
Zašto ti s nekim ulaziš u vezu? Koje osonvne kriterije osoba mora zadovoljavati da bi ti poželi s njom uči u vezu?nodens » wrote:
Odakle nakon tjedan dana znaš kamo je veza krenula? Za tjedan dana si intuicijom shvatila kakav je taj lik... ili se uzdaš u tuđe dojmove ili neke druge .... statističke pokazatelje?
Ne znam što je neodgovorni seks iz iskustva, ali nije bitno što ja o tome mislim, nego me zanima kako ti definiraš neodgovorni seks.
Ti inače ne pričaš s nevinim ljudima? Interesantan kriterij... za pričanje.
Desire makes slaves out of kings.
Čemu takvi dvostruki kriteriji?OliverZG » wrote: Ne bi htio, dok bi za kćer to htio
Pa ono... koji kurac?nodens » wrote:Odakle nakon tjedan dana znaš kamo je veza krenula?
Shvatiš, pitaš, pričaš. Iz tog dobiješ namjeru. Kog briga hoće li trajati 3 mjeseca ili 25 godina.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Smatraš li ti da je 'paljenje' nešto što se odvija isključivo na fizičkoj razini, i ni na jednoj drugoj?Éowyn » wrote: Ni na one u tajicama koje hodaju po ulici i idu u dućan?![]()
Ti zapravo zbog vlastite nesigurnosti želiš djevojku koja je jednako nesigurna i neiskusna kao i ti. Što ako ona ne bude zadovoljna, ali neće znati kako da ti kaže i na kraju oboje budete isfrustrirani?
A što se tiče ovog drugog... frustriran sam i ovako i onako.
Možda nadnaravno dobro neverbalno komuniciram, ali zbilja mi se nije desilo da se pokušam poseksati s nekime tko to ne želi.nodens » wrote:
Pa da, samo mi nije jasno kakve veze ima ovo gore s predodžbom lika koji bi se POJEBAO na drugom dejtu - a onda 'zaključio' da je cura kurva jer mu je dala. Možda nešto nije u redu s ovom mojom logičkom kantom, no meni se čini da ovo drugo definitivno ne slijedi iz ovog prvog.
Na fizičkoj samo.nodens » wrote:
Smatraš li ti da je 'paljenje' nešto što se odvija isključivo na fizičkoj razini, i ni na jednoj drugoj?![]()
A što se tiče ovog drugog... frustriran sam i ovako i onako.Can't get much worse than this.
Eh, tebi onda treba iskusna žena, a ne nekakva što će se suzdržavati dvije godine samo da bi ti mislio da zna kuhati i peglati i prati veš i da će lijepo djecu odgojiti.
Nisam siguran što bi 'veza' trebala značiti, ne vidim zašto je potrebno nešto zvati 'vezom' da bi se moglo razgovarati i upoznavati. Eto vidiš kako lijepo (a i ružno LOL) pričam s nekoliko vas curica, a ni s jednom nisam u 'vezi'.Éowyn » wrote: Zašto ti s nekim ulaziš u vezu? Koje osonvne kriterije osoba mora zadovoljavati da bi ti poželi s njom uči u vezu?
Enivej, ne znam zapravo odakle mi potreba da se ovako bahatim, valjda neka inverzna psihologija
A gdje sam ja tvrdio suprotno?kuki » wrote:Možda nadnaravno dobro neverbalno komuniciram, ali zbilja mi se nije desilo da se pokušam poseksati s nekime tko to ne želi.
Znači, samo sam pitao, jesi li svjesna logičkih implikacija tvrdnje da se 'ne treba suzdržavati ako postoji obostrana privlačnost'. Ja zaista ne vidim kako od toga dođeš do predodžbe čovjeka koji će se pojebati na drugom dejtu, a onda reći da je cura 'kurva' (a on valjda svetac?) - jer mu je prebrzo 'dala'. Uspori malo i objasni kako iz ovog gore pitanja dođeš do donje predodžbe.
Nekako sam stekao dojam da pogotovo za žene ovo definitivno nije istina. Tko bi se pri zdravoj pameti napalio na Micka Jaggera isključivo na fizičkoj razini - da nije slavan? (Ili što još već, nemam pojma kako zapravo funkcionira mehanizam ženskog paljenja na razne tikvane)Éowyn » wrote: Na fizičkoj samo.
Enivej, u svakom slučaju, meni ta fizička razina nije dovoljna, vrlo jednostavno. Ima previše žena na koje se mogu (manje ili više) fizički napaliti, nepraktično bi bilo da ih sve doživljavam kao potencijalne mete za pokušaj ostvarivanja snošaja s njima.
Ergo, to što se iz čisto bioloških razloga napalim na onakvu curu raskošnih bokova u pripijenim tajicama, ništa posebno ne govori.
Ja nisam proračunat.Éowyn » wrote:Eh, tebi onda treba iskusna žena, a ne nekakva što će se suzdržavati dvije godine samo da bi ti mislio da zna kuhati i peglati i prati veš i da će lijepo djecu odgojiti.
Pa ti si je pitao kuda veza vodi i što ja znam što još. Ja se ne ograničavam samo na one s kojima sam u vezi jer bih ili sve i svašta nazivala vezom ili bih ostala zakinuta.nodens » wrote:
Nisam siguran što bi 'veza' trebala značiti, ne vidim zašto je potrebno nešto zvati 'vezom' da bi se moglo razgovarati i upoznavati. Eto vidiš kako lijepo (a i ružno LOL) pričam s nekoliko vas curica, a ni s jednom nisam u 'vezi'.
Enivej, ne znam zapravo odakle mi potreba da se ovako bahatim, valjda neka inverzna psihologija- u svakom slučaju, nije da ja ZNAM odgovore na svoja pitanja. Sasvim je moguće da debelo fulam, jebiga.
U svakom slučaju, moj odgovor na pitanje koje si postavio njoj (odakle zna kuda vodi veza i zašto 'daje' nakon 'samo' tjedan dana) - nije da imaš kristalnu kuglu i da znaš hoće li se neki odnos nastaviti i u kojem će se smjeru razvijati. Zašto bih se ograničavala samo na one s kojima bih htjela troje djece, kuću i psa?
Ako me netko toliko privukao da ga želim u tom određenom trenutku, neću vaditi kalendar da vidim da li je moja želja normalna i pristojna.
Kako se ti mislis zaljubiti ako ti je jedna od najpozeljnijih osobina za curu da je djevica? Ili sam nesto krivo shvatila?nodens » wrote:
Nekako sam stekao dojam da pogotovo za žene ovo definitivno nije istina. Tko bi se pri zdravoj pameti napalio na Micka Jaggera isključivo na fizičkoj razini - da nije slavan? (Ili što još već, nemam pojma kako zapravo funkcionira mehanizam ženskog paljenja na razne tikvane)
Enivej, u svakom slučaju, meni ta fizička razina nije dovoljna, vrlo jednostavno. Ima previše žena na koje se mogu (manje ili više) fizički napaliti, nepraktično bi bilo da ih sve doživljavam kao potencijalne mete za pokušaj ostvarivanja snošaja s njima.Uf, kako sterilna rečenica.
![]()
Ergo, to što se iz čisto bioloških razloga napalim na onakvu curu raskošnih bokova u pripijenim tajicama, ništa posebno ne govori.
Ja nisam proračunat.Sve što bih ja htio jest da se zaljubim, i ona u mene. Samo što mi ni ovo prvo ne polazi za rukom, a da mi pođe, onda bih se tek počeo brinuti za ovo drugo.
![]()
Koliko zapravo imas godina?
Zakinuta za što? Tu uskače ono pitanje 'zašto'.Éowyn » wrote:Pa ti si je pitao kuda veza vodi i što ja znam što još. Ja se ne ograničavam samo na one s kojima sam u vezi jer bih ili sve i svašta nazivala vezom ili bih ostala zakinuta.
Éowyn » wrote:U svakom slučaju, moj odgovor na pitanje koje si postavio njoj (odakle zna kuda vodi veza i zašto 'daje' nakon 'samo' tjedan dana) - nije da imaš kristalnu kuglu i da znaš hoće li se neki odnos nastaviti i u kojem će se smjeru razvijati. Zašto bih se ograničavala samo na one s kojima bih htjela troje djece, kuću i psa?
Ako me netko toliko privukao da ga želim u tom određenom trenutku, neću vaditi kalendar da vidim da li je moja želja normalna i pristojna.
Inače je interesantno pitanje i 'čime' te netko privuče toliko da ga želiš 'odmah', ili u najgorem slučaju za 7 dana.
Stvarno?Éowyn » wrote:
Na fizičkoj samo.
Meni je potpuno nejasno kako se to uopće ikome uspije dogoditi. Kao kad žene kelje po internetu fotke manekena za donje rublje i golih sportaša i ostavljaju tragove vaginalne sluzi, recimo. Ili taj netko tko bi se trebao napaliti na ženu zbog toga kao ona izgleda u tajicama.
Meni nečije izgledanje nije bi blizu dovoljno za seksualnu želju dovoljnu za seksualni kontakt.
Čak i u onim slučajevima kad nije došlo do spontanog raspada šavova na rublju izazvanog razgovorom, čovjek je morao imati nekakvu karizmu i nekakav način na koji razgovara i nekakav način na koji se kreće i nekakav dodir i miris.
Za stvarno jako seksualnu želju moram još i obožavati način na koji mu radi mozak i voljeti način na koji razmišlja i razloge za smijeh i razloge zbog kojih mu ljudi idu na živce i željeti ga sa svim njegovim prekrasnoćama i sjebanostima.
Tijelo samo po sebi... da mi je to dosta, dizao bi mi se metaforički penis i na lijepa tijela na stolu za autopsije.
Krivo si shvatila. Za vatru treba drvo, kisik i toplina, nema smisla govoriti što je 'važnije' od te tri komponente. Isto tako ziher ima mnoštvo djevica u koje bih se teže zaljubio nego u neku posve slobodoumnu... Osim toga, ja se ni ne 'mislim' zaljubiti - čudno mi zvuči ideja da se 'trudim' oko toga? Que sera, sera.Éowyn » wrote: Kako se ti mislis zaljubiti ako ti je jedna od najpozeljnijih osobina za curu da je djevica? Ili sam nesto krivo shvatila?
Koliko zapravo imas godina?
Neću ti reći koliko, ali više od tebe.
Zakinuta za seks. Probaj pa ces vidjeti kakav je:mig:
Nemam neku odredenu listu osobina koje me mogu privuci. Naravno, nije da cu svakome tko me privuce skociti u krevet, a jos manje ga pozeljeti za partnera. No neke hocu.
Pitanje je okolnosti.
Nemam neku odredenu listu osobina koje me mogu privuci. Naravno, nije da cu svakome tko me privuce skociti u krevet, a jos manje ga pozeljeti za partnera. No neke hocu.
Pitanje je okolnosti.
Meni su logičke implikacije toga te da se ne jebem s ljudima koji misle da bih bila bolja osoba, žena, majka, kuharica i ostalo da se jebem tek nakon određenog broja tjedana ili mjeseci.nodens » wrote:
A gdje sam ja tvrdio suprotno?![]()
Znači, samo sam pitao, jesi li svjesna logičkih implikacija tvrdnje da se 'ne treba suzdržavati ako postoji obostrana privlačnost'.
To je super, jer takve ljude više poštujem nego neke druge, a veze s ljudima koje poštujem su mi svakako bolja opcija od veza s ljudima koje ne poštujem.
Ma ne. On je ne nekoj temi napisao da mu se dize na curice u uskim tajicama, a posto je mene i A.P. nazvao bahatim curicama pitala sam ga nije li on rekao da ga pale curice i onda me pitao na kojoj rayini mislim da ga pale curice pa sam mu odgovorila na fizickoj.kuki » wrote: Stvarno?
Meni je potpuno nejasno kako se to uopće ikome uspije dogoditi. Kao kad žene kelje po internetu fotke manekena za donje rublje i golih sportaša i ostavljaju tragove vaginalne sluzi, recimo. Ili taj netko tko bi se trebao napaliti na ženu zbog toga kao ona izgleda u tajicama.
Meni nečije izgledanje nije bi blizu dovoljno za seksualnu želju dovoljnu za seksualni kontakt.
Čak i u onim slučajevima kad nije došlo do spontanog raspada šavova na rublju izazvanog razgovorom, čovjek je morao imati nekakvu karizmu i nekakav način na koji razgovara i nekakav način na koji se kreće i nekakav dodir i miris.
Za stvarno jako seksualnu želju moram još i obožavati način na koji mu radi mozak i voljeti način na koji razmišlja i razloge za smijeh i razloge zbog kojih mu ljudi idu na živce i željeti ga sa svim njegovim prekrasnoćama i sjebanostima.
Tijelo samo po sebi... da mi je to dosta, dizao bi mi se metaforički penis i na lijepa tijela na stolu za autopsije.
Meni je fizicka privlacnost dosta nisko na listi prioriteta. Na forum.hr su mi se svi na nekoj temi cudili kad sma rekla da mi je Shane McGowan jedan od najprivlacnijih muskaraca (u svoju obranu mogu reci da ima nove zube).
Ovo drugo je, nažalost, tipični obrazac kako to funkcionira kod muškaraca. Zbilja me čudi ako ti to nije poznato.kuki » wrote: Stvarno?
95% muškaraca jest. Bilo bi i meni, da nisam sjeban.kuki » wrote:Meni nečije izgledanje nije bi blizu dovoljno za seksualnu želju dovoljnu za seksualni kontakt.
Pa da, žene su u principu nešto profinjenije. Doduše, ima ih jako mnogo onih kojima je slava i moć doslovno ekvivalentno onome što je muškićima napeta guza u pripijenim tajicama. Nisam siguran što je manje vrijedno pisanja pjesmi o tome...kuki » wrote:Čak i u onim slučajevima kad nije došlo do spontanog raspada šavova na rublju izazvanog razgovorom, čovjek je morao imati nekakvu karizmu i nekakav način na koji razgovara i nekakav način na koji se kreće i nekakav dodir i miris.
kuki » wrote:Za stvarno jako seksualnu želju moram još i obožavati način na koji mu radi mozak i voljeti način na koji razmišlja i razloge za smijeh i razloge zbog kojih mu ljudi idu na živce i željeti ga sa svim njegovim prekrasnoćama i sjebanostima.
Aaaaaaaa. Zbunila si me.
A fizička privlačnost može uključivati i privučenost tijelom mirisom glasom pokretima mozgom ovimeonime, u mom svijetu.
Fizička privlačnost mi znači da se želim s nekime družiti fizički. Intelektualna privlačnost može značiti i da mi je silno ugodno društvo, ali ne bih se s njim seksala ni da je zadnji.
A fizička privlačnost može uključivati i privučenost tijelom mirisom glasom pokretima mozgom ovimeonime, u mom svijetu.
Znam da to postoji na svijetu. Ne razumijem kako to izgleda. Isto kao što ne znam kako izgleda daltonizam daltonistu. A nije da mi nisu objašnjavali, ali na kraju priče ja i dalje ne razumijem. Tako i ovo.nodens » wrote: Ovo drugo je, nažalost, tipični obrazac kako to funkcionira kod muškaraca. Zbilja me čudi ako ti to nije poznato.U biti, nisam siguran što da uopće zaključim iz toga. Svakako ti je moralo biti poznato do sada... hmm misteriozno.
Okej, nekad imaš petnaest, hormonalno divljanje, i muha u letu djeluje seksualno privlačno. Ali onda prođe godina i imaš 16.
Hvala.Ehhh, paz... ja tebi zbilja želim da si takvog nađeš.
Što god ti mislila, ja znam da nisam zlurad.
A tko je govorio o 'određenom' broju tjedana ili mjeseci?kuki » wrote:Meni su logičke implikacije toga te da se ne jebem s ljudima koji misle da bih bila bolja osoba, žena, majka, kuharica i ostalo da se jebem tek nakon određenog broja tjedana ili mjeseci.
To je super, jer takve ljude više poštujem nego neke druge, a veze s ljudima koje poštujem su mi svakako bolja opcija od veza s ljudima koje ne poštujem.
Čitao sam i ja malo te blentave magazine gdje 'iskusne' žene savjetuju djevojkama 'na kojem dejtu se smiju poljubiti, pa na kojem da im daju ovo, pa ono'... bljak. For what is worth, te koje broje dane i kalkuliraju kakav će dojam ostaviti, definitivno su mi manje simpatične od ovih koje, je l' te, odmah - ako im se lik 'sviđa'. (BTW, nije da ja to smatram bitnim za ikoga, što je MENI simpatično. Nego samo kažem)
Ali ne radi se uopće o brojanju dana i kalkuliranju. Nego jednostavno o pitanju ŠTO ti se 'sviđa' - dovoljno da se odlučiš na seks s dotičnim tikvanom. I to definitivno ima jako mnogo veze s onim što je Derrida pričao tamo u onom filmiću. Što, zbilja? Ti kažeš da nije tijelo, nisu fizikalije. No ako nije to, što je onda? Tijelo ima jednu interesantnu karakteristiku, a to je da odmah vidiš 'kakvo' je (dobro, ne baš odmah, nego kad se skine, ali može se otprilike pogoditi i ranije). A kojim metodama ti 'percipiraš' to što te privuče dovoljno jako da.... je l'?
Ček, pa naravno da me TA pali jedino na fizičkoj razini - kad nijedna druga ni ne postoji u njenom slučaju, budući da je ne poznam.Éowyn » wrote:Ma ne. On je ne nekoj temi napisao da mu se dize na curice u uskim tajicama, a posto je mene i A.P. nazvao bahatim curicama pitala sam ga nije li on rekao da ga pale curice i onda me pitao na kojoj rayini mislim da ga pale curice pa sam mu odgovorila na fizickoj.
Nego je pitanje bilo, zašto misliš da je meni to dovoljno.
Dobro, a ako nije fizička privlačnost - zbog čega je onda tebi taj Shane McGowan privlačan? Što znaš o njemu.Éowyn » wrote:Meni je fizicka privlacnost dosta nisko na listi prioriteta. Na forum.hr su mi se svi na nekoj temi cudili kad sma rekla da mi je Shane McGowan jedan od najprivlacnijih muskaraca (u svoju obranu mogu reci da ima nove zube).
-
- Information
-