anako » wrote:One, ne znam u kojoj varijanti više mrzim tu pjesmu. čak ni johnny cash ju ne može popraviti. a iz nekog meni neznanog razloga svi masovno svršavaju na nju

a daaaaaj! (znam da ovdje treba pisati samo o

najbljak mjuzi, ali moram prokomentirati - kako možeš ne voljeti nešto s tako prekrasno trknutim tekstom... ja već godinama razmišljam koliko je bono morao biti napušen da napiše ovo:
have you come here for forgiveness
have you come to raise the dead
have you come here to play jesus
to the lepers in your head
da ne govorim kako bi se tekst mogao koristiti na nastavi književnosti da se klincima na fora primjeru objasni gradacija.
da ipak ostanem ontopična: ježim se od cajki (tj. imam alergijsku reakciju na njih, odmah mi je muka i povraća mi se), ježim se i od domaćih cajki (zvanih još i zabavna glazba), ježim se od svega za što je tekst pisala vjekoslava hujić, ježim se od svih cajki koje otpjeva severina, ježim se od toga kada olinjali hardrokeri počnu pjevati sentiš baladetine (čitaj, opća opasnost), ježim se od plavog orkestra, ježim se od svih kolaboracija koje završavaju s ft. david guetta (čisto zbog toga što su sve na isti kalup i već mi idu na uši)
offtopic: kako se zove onaj plavi tip koji šeta kroz svaki drugi spot na mtv-u? - david guetta.
a kako se zove onaj ćelavi tip koji šeta kroz svaki spot u kojem nije david guetta? - pitt bull
sada još čekamo uradak: david guetta ft. pitt bull
ontopic:
ježim se i od rihanne, miley cyrus i njimanaličnih teen-pop zvjezdica koje bi odjednom htjele da ih se shvaća ozbiljno (a, naravno, nikoga tko obuče odjeću preko donjeg rublja se ne može shvaćati ozbiljno) a i dalje mekeću nebuloze od pjesama...
sjetim se ja još toga ako stvarno razmislim.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert