Ježenje

Muzičari koji piju
blue
Asgard

Post 11 Oct 2011, 18:30

klonka » wrote: Dodajem još dvije koje ne mogu iz dubine duše i na koje dobijem rasplač-i-bjež poriv čim čujem prve taktove:
Eagles - Hotel California
Connells - '74-'75

Nažalost, pogodne su za sviranje na gitari i frendovi znaju da ih ne mogu smislit' pa mi ih namjerno drndaju svaki put kad se negdje opijamo po parkovima i plažama. :mama:
Tooo :s :horor:

Još sam se sjetila Rolling on the river, kad to čujem uši mi krvare :mama:

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 11 Oct 2011, 18:53

klonka » wrote: Dejzi. :love:

Dodajem još dvije koje ne mogu iz dubine duše i na koje dobijem rasplač-i-bjež poriv čim čujem prve taktove:
Eagles - Hotel California
Connells - '74-'75

Nažalost, pogodne su za sviranje na gitari i frendovi znaju da ih ne mogu smislit' pa mi ih namjerno drndaju svaki put kad se negdje opijamo po parkovima i plažama. :mama:
Slažem se. Inače, mom je dragom Hotel California jedna od dražih pjesama.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
klonka

Post 11 Oct 2011, 19:23

blue » wrote: Još sam se sjetila Rolling on the river, kad to čujem uši mi krvare :mama:
Ajme, da. I Proud Mary isto. :mama: Redovito me netko odvuče na neku svirku na kojoj bend odluči razveseliti publiku s tim pjesmama i oni se stvarno vesele i skaču i plešu. :crying:
gonj špadi
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 823 times
Been thanked: 1565 times
Post 11 Oct 2011, 23:09

Ni ja ne volim Eaglese. Ikea također. Ali CCR, to je već druga stvar. :B
Potpisi su za budale.
blue
Asgard

Post 12 Oct 2011, 09:26

klonka » wrote: Ajme, da. I Proud Mary isto. :mama: Redovito me netko odvuče na neku svirku na kojoj bend odluči razveseliti publiku s tim pjesmama i oni se stvarno vesele i skaču i plešu. :crying:
I Proud Mary :horor:
Znam kao to izgleda, jednoj mojoj frendici su te pjesme vrh večeri, fakat ih jedva čeka.
Sjetila sam se još jedne neizbježne "Sreo sam je prvi put (negdje, la, la, la), stooooj, što ti misliš o meeheeni ...." :agrh: :agrh: :puke: Mrzim Parni valjak :mama:
Moment

Post 20 Nov 2011, 21:50

Mojoj je pubertetlijici hotel california bila u top 10 love songs ever.
A pogled u oku maloljetnom dok mi je to objasnjavala :cerek:... metuzalemcino biblijskih proporcija ja sve znadem/ti još pišeš na glagoljici..
A onda je poslušala pjesmu.

Dižu mi se dlake na šiji kad cujem coldplay.
I žaka.
I iron maiden.
Ali nitko, nitko me ne potiče na warpovske brzine do botuna off ko tereza kesovija.
Mislin da san bija jasan
rose madder

Post 20 Nov 2011, 23:01

stairway to heaven.
kako je organski ne mogu podnijeti :rolleyes:

:ceka drvlje i kamenje:

Da strava u novinama nije oveća, život bi bio skroz zgodna pojava.
anako

Post 20 Nov 2011, 23:30

One, ne znam u kojoj varijanti više mrzim tu pjesmu. čak ni johnny cash ju ne može popraviti. a iz nekog meni neznanog razloga svi masovno svršavaju na nju :rigo:
Beau

Post 21 Nov 2011, 11:47

Shorty, Opća opasnost, Edo Maajka :jež:

Može i Žak.
MadnessInMethod

Post 21 Nov 2011, 12:15

anako » wrote:One, ne znam u kojoj varijanti više mrzim tu pjesmu. čak ni johnny cash ju ne može popraviti. a iz nekog meni neznanog razloga svi masovno svršavaju na nju :rigo:
a daaaaaj! (znam da ovdje treba pisati samo o :rigo: najbljak mjuzi, ali moram prokomentirati - kako možeš ne voljeti nešto s tako prekrasno trknutim tekstom... ja već godinama razmišljam koliko je bono morao biti napušen da napiše ovo:
have you come here for forgiveness
have you come to raise the dead
have you come here to play jesus
to the lepers in your head

da ne govorim kako bi se tekst mogao koristiti na nastavi književnosti da se klincima na fora primjeru objasni gradacija.

da ipak ostanem ontopična: ježim se od cajki (tj. imam alergijsku reakciju na njih, odmah mi je muka i povraća mi se), ježim se i od domaćih cajki (zvanih još i zabavna glazba), ježim se od svega za što je tekst pisala vjekoslava hujić, ježim se od svih cajki koje otpjeva severina, ježim se od toga kada olinjali hardrokeri počnu pjevati sentiš baladetine (čitaj, opća opasnost), ježim se od plavog orkestra, ježim se od svih kolaboracija koje završavaju s ft. david guetta (čisto zbog toga što su sve na isti kalup i već mi idu na uši)

offtopic: kako se zove onaj plavi tip koji šeta kroz svaki drugi spot na mtv-u? - david guetta.
a kako se zove onaj ćelavi tip koji šeta kroz svaki spot u kojem nije david guetta? - pitt bull
sada još čekamo uradak: david guetta ft. pitt bull

ontopic:
ježim se i od rihanne, miley cyrus i njimanaličnih teen-pop zvjezdica koje bi odjednom htjele da ih se shvaća ozbiljno (a, naravno, nikoga tko obuče odjeću preko donjeg rublja se ne može shvaćati ozbiljno) a i dalje mekeću nebuloze od pjesama...

sjetim se ja još toga ako stvarno razmislim.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Tristana

Post 21 Nov 2011, 21:35

Ona neka kad se jednom kresnu pa on njoj napravi dijete ... :mama:

edit; ova tu

anako

Post 22 Nov 2011, 00:33

MadnessInMethod » wrote: a daaaaaj!
Znam da sam jedna od rijetkih. Kad me još ekipa krene uvjeravati da je to najljepša ljubavna ikad, samoubila bih se najrađe.
offtopic: kako se zove onaj plavi tip koji šeta kroz svaki drugi spot na mtv-u? - david guetta.
a kako se zove onaj ćelavi tip koji šeta kroz svaki spot u kojem nije david guetta? - pitt bull
sada još čekamo uradak: david guetta ft. pitt bull
Šta na mtv-u ima spotova? :eek: Ja sam mislila da oni isključivo rijelitije šibaju, a ime im je ostalo iz sentimentalnih razloga.

Sjetila sam se još par jezivih I'm outta love. Anastacijin cijeli opus je za vrištanje.
Say it right-Nelly Furtado
E, e, a, a, e, e. Jebate i ja bi mogla ko Timbaland okolo featurat po pjesmama.

I najgora poslje One-a - You're beautiful, James Blunt
"I saw you're face in a crowded place" mi je u razini "pa da iz kolica vire crte tvoga lica"
*jezebel*

Post 22 Nov 2011, 00:50

je t'aime. umrite. oboje. fuj. :rofl:

cajke, techno glazba (toliko me *ebe u mozak da pozivcanim), jelena rozga, prljavo kazaliste moj dom je hrvatska, lea dekleva (ono s tbf-om mi je za dobit' proljev. kog vraga vide u njoj? sva je spora, tiha, nikakva, dosadna, slinava...), adele (po*izdim kad cujem someone like you. koji k**** toliko pustaju to cviljavo sranje?!), tomcon, boney m...
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Nov 2011, 16:35

Tristana » wrote:Ona neka kad se jednom kresnu pa on njoj napravi dijete ... :mama:

edit; ova tu

Kak to misliš da joj napravi dijete :confused:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
blue
Asgard

Post 27 Nov 2011, 21:50

Pa zatrudni od jednonoćnog višekratnog seksa u nekom motelu :xne zna:

And in the morning when he woke all I left him was a note
I told him I am the flower you are the seed :rofl: :s :facepalm:
We walked in the garden we planted a tree

Don't try to find me, please don't you dare
Just live in my memory, you'll always be there

Image
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Nov 2011, 22:00

blue » wrote:Pa zatrudni od jednonoćnog višekratnog seksa u nekom motelu :xne zna:

And in the morning when he woke all I left him was a note
I told him I am the flower you are the seed :rofl: :s :facepalm:
We walked in the garden we planted a tree

Don't try to find me, please don't you dare
Just live in my memory, you'll always be there

Image
Ja sam to shvatila da su zbilja šetali po vrtu i posadili drvo :s :rofl:
Oprostit ćete mi na doslovnosti, ipak sam biolog :o

I još mi nije nikad bilo jasno ono You can imagine his surprise when he saw his own eyes, sad mi je nešto jasnije :rofl:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Dany

Post 28 Nov 2011, 13:37

Sva se nakostriješim od ove: Krivo je More - divlje jagode.
Tristana

Post 28 Nov 2011, 18:30

hahhahahahahhah Herp :rofl:
Von_Monroe

Post 12 Dec 2011, 03:28

Cajke :horor: Većina stvari s hrvatske glazbene scena tipa Rozge & Co. :facepalm: Đorđe Balašević - znači probala sam, ali neema teorije da ga zavolim, joj :xne zna: Miley Cyrus i ostale pizdarije što iskaču iz Disneya ili odakle već. Džastin Biber. :snajper: Imam podužu listu, ovu su onako favoriti. :zubo:
Polina Belilowsky

Post 12 Dec 2011, 03:42

Pješčana » wrote:Dakle, zamislila sam ovaj topik kao mjesto gdje navodimo onu glazbu od koje se ježimo ( ne od milja).

Na što se inače ježite?
Na sve što su pobrojali ovi prije mene. :zubo:
*jezebel*

Post 24 Feb 2012, 23:01

october light - croatia

ekstremno mi ide na zivce. :rolleyes:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
  • Information