Fenomen ili licemjerje (dobra za jednu noć, al ne i za vezu)

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Beta ženka

Post 14 Nov 2011, 22:02

..a unda » wrote: ..koji dio nije u vezi teme? :mama:

nema fenomena, nema licemjerja. radi se samo o betinoj inrterpretaciji i dozivljaju nekom. kao da to njoj nikad nije palo na pamet za nekog muskog..zivotinjski ga iskoristit i pustit ga sretnog svojim putem. :raspa:

:D
Ne čitaš. :)
To mi NIKAD nije palo na pamet s nekim tko mi je odbojan, odvratan i sl.
Zato pitam - kako se napaliti na nekog koga tako doživljavaš?

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
schmokljan

Post 14 Nov 2011, 22:05

Beta, ali tebi je i Staljin seksi!
Beta ženka

Post 14 Nov 2011, 22:10

schmokljan » wrote:Beta, ali tebi je i Staljin seksi!
:misli: Mislim da si me pobrkao s nekim.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
blaze

Post 14 Nov 2011, 22:25

Beta ženka » wrote:
ma tko se pali na odbojne i odvratne? nisi nikad doživjela muškarca samo kao mužjaka?
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Beta ženka

Post 14 Nov 2011, 23:17

blaze » wrote: ma tko se pali na odbojne i odvratne? nisi nikad doživjela muškarca samo kao mužjaka?
Pobogu :confused:
Naravno, ali nije mi bilo ni u primozgu da lijepim neke ružne epitete onima koji su mi fizički privlačni.

Može se dogoditi jedino ako osobu upoznam pa shvatim da mi je odbojna zbog karaktera, ali tu prestaje i bilo kakva privlačnost.

Uostalom, oni koji mi se svide na taj životinjski način - i dalje imaju šansu postati br. 4 ili 5 sa schmokljanove liste, a ove ostale podjele mi nisu nešto bliske. Onaj kojeg bih se sramila da mi bude nešto više ili da me ljudi vide s njim - nije mi privlačan ni na prvu, čime je odmah isključena i bilo kakva fizička interakcija.

Možda sam odabrala pogrešan naslov. Zanimalo me kako neki muškarci (nisam to primijetila kod žena, vajda mudro šute :D) znaju davati jako ružne epitete npr. ovim našim selebriti sponzama, u stilu "fuj, bljak, glupača i drolja, al za jednu noć je dobra". Ono, kako te može napaliti netko o kome tako misliš, pa makar samo i za nekoliko minuta, ako već ne čak jednu cijelu noć? :ne zna:
Tea Tree

Post 14 Nov 2011, 23:27

Beta ženka » wrote:
Uostalom, oni koji mi se svide na taj životinjski način - i dalje imaju šansu postati br. 4 ili 5 sa schmokljanove liste, a ove ostale podjele mi nisu nešto bliske. Onaj kojeg bih se sramila da mi bude nešto više ili da me ljudi vide s njim - nije mi privlačan ni na prvu, čime je odmah isključena i bilo kakva fizička interakcija.
Pa ono, mogu me vidjeti s njim, ali ne bi baš trebali misliti da je tu "nešto bilo". :D
Ne, nemaju šansu postati 4.
5. ne dolazi u obzir.
Nije to baš sram, više kao da ne mi se ne da objašnjavati poznatima i polupoznatima o čemu se tu radi pa je bolje da ništa i ne misle.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Nov 2011, 23:36

Beta ženka » wrote:
..pa, ljudi se miejnjaju. ako se promijene za godinu dana npr, zasto se ne bi promijenili za deset minuta? :ne zna:
..sad je odvratan, sad nije.. sad bi ovako, sad bi onako.. :ne zna:
nikad ne znas kad ce covjek/zena (naoricito) priznat sebi da je pogrijesio/la. pa da..

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Nov 2011, 23:41

Beta ženka » wrote:..
Možda sam odabrala pogrešan naslov.
..eto. vidis da ja znam o cemu govorim. :raspa: :D :D
Zanimalo me kako neki muškarci (nisam to primijetila kod žena, vajda mudro šute :D) znaju davati jako ružne epitete npr. ovim našim selebriti sponzama, u stilu "fuj, bljak, glupača i drolja, al za jednu noć je dobra". Ono, kako te može napaliti netko o kome tako misliš, pa makar samo i za nekoliko minuta, ako već ne čak jednu cijelu noć? :ne zna:
pa mozda ne pali to sto misle o njoj, nego sto misle s njom. :D
Aristocat

Post 15 Nov 2011, 13:36

Beta ženka » wrote:Kaj, nitko ni da zucne na ovom pdf? :D

Aj da ja započnem, da se maknemo od ozbiljnih tema na ozbiljne teme.
Oduvijek me zanimao mehanizam kod muškaraca kad bi za neku droliju rekli da im je odvratna jer je drolija, i da bi ju opalio za jednu noć, al ne bi ženio/bio u vezi s njom. Mene zanima ta diskrepancija - ako ti je neka ženska odvratna drolija, kako ti se uopće može dignut na nju? :ne zna:

Moze mu se dignut jer je vrlo vjerovatno lijepa i pozeljna cim je drolja, jer ne bi bila drolja da je nitko nece, a drolja je jer je svi hoce, a svi je hoce jer je lijepa i privlacna, a ona tako lijepa, privlacna i praznoglava misli da je nesto jer je - lijepa i privlacna. :xzubo:

Odvratna im je jerbo je svacija. Stvar je kuturnog i teoloskog nasljedja da musko hoce jednu, isto takvu lijepu privlacnu i praznoglavu ali samo njegovu koju nitko nije dirao ranije. Ako su je dirali ranije dirali su mu u muskost a znamo sto to znaci. Znaci dirali su mu u ego i u bit i u status muzjaka, a to se ne smije.
Zato ljezu s jednima a zene druge. Ipak, svi oni vole za sebe misliti da su alfa muzjaci makar bili obicni avlijaneri bez pedigrea. :zubo:
Drustvene norme ne mogu sprijeciti dizanje pishe ali mogu zenidbu. :cerek:
schmokljan

Post 15 Nov 2011, 18:27

To sve pod uvjetom da naše društvo ima norme, a ne tek atavizme koji si tepaju da su norme.
kukuriku

Post 15 Nov 2011, 18:55

Aristocat » wrote:
Moze mu se dignut jer je vrlo vjerovatno lijepa i pozeljna cim je drolja, jer ne bi bila drolja da je nitko nece, a drolja je jer je svi hoce, a svi je hoce jer je lijepa i privlacna.. :xzubo:
Pa nije baš tako. Najveće drolje koje imah priliku vidjeti uopće nisu lijepe, čak su bliže ružnome.
I nije toliko do toga da njih svi hoće, nego do toga da one hoće s kim god.
Nek(v)arljiva.
slafko

Post 15 Nov 2011, 19:06

Beta ženka » wrote:Kaj, nitko ni da zucne na ovom pdf? :D

Aj da ja započnem, da se maknemo od ozbiljnih tema na ozbiljne teme.
Oduvijek me zanimao mehanizam kod muškaraca kad bi za neku droliju rekli da im je odvratna jer je drolija, i da bi ju opalio za jednu noć, al ne bi ženio/bio u vezi s njom. Mene zanima ta diskrepancija - ako ti je neka ženska odvratna drolija, kako ti se uopće može dignut na nju? :ne zna:
Ne znam za ostale, ali komadi s kojima me ne zanima veza me privlače isključivo fizički. U takvim situacijama izdržim najviše tri mjeseca. Komadi s kojima me zanima veza, osim fizičke, imaju i intelektualnu komponentu koja me privlači i svašta nešto.

Nemrem objasniti jednostavnije od ovoga. :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
kuki

Post 15 Nov 2011, 22:21

Ja u trenutku kad shvatim da bih se samoubila da se nakon seksa zalomi razgovor odustajem od seksa. :D
Maleficent

Post 16 Nov 2011, 09:27

slafko » wrote: Ne znam za ostale, ali komadi s kojima me ne zanima veza me privlače isključivo fizički. U takvim situacijama izdržim najviše tri mjeseca. Komadi s kojima me zanima veza, osim fizičke, imaju i intelektualnu komponentu koja me privlači i svašta nešto.

Mene komadi s kojima me ne zanima veza ne privlače fizički. A komadi s kojima me zanima veza, ako osim fizičke imaju i intelektualnu komponentu - ženim ih! To je takva rijetkost da se ne pušta. :xzubo:
Aurora

Post 02 Jan 2012, 18:01

slafko » wrote:
Ne znam za ostale, ali komadi s kojima me ne zanima veza me privlače isključivo fizički. U takvim situacijama izdržim najviše tri mjeseca. Komadi s kojima me zanima veza, osim fizičke, imaju i intelektualnu komponentu koja me privlači i svašta nešto.

Nemrem objasniti jednostavnije od ovoga. :D

Ja mogu. Bolje od tebe. :vidiga:

Želiš reći da je za vezu potrebna osobnost, duh, a za seks samo fizički izgled, te te osobe koje su duhovno nerazvijene ne privlače za vezu, ali za seks mogu, ako su privlačne.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
ombia

Post 02 Jan 2012, 20:49

Vodena » wrote:Ajme, uvijek postoji izuzetak. Ja sam svojem dala na drugom dejtu, a bila sam nevina. :brukica:
Ok, na prvom smo se igrali Billa i Monice.
Opa ti si bila vrlo nesramezljiva djevica :zubo:
Tyden

Post 06 Jan 2012, 00:13

Zašto toliko filozofije? :misli:

Jednostavno je, neke osobe, oba spola, ne traže vezu ili tako neku, nazovi, stabilnost. Od drugih osoba traže samo zabavu. Za takve se u pravilu kaže da je dobra za seks, ali ne i za vezu. Ovo je generaliziranje no mislim da se u većini slučajeva svodi na to.
Imao sam prošle godine nekih iskustava sa osobom koja je bila na glasu kao, hm... takva... Družili smo se (neseksualno) pa se pojavila neka privlačnost no dao sam do znanja da me ne zanima samo "zabava". Nakon bi, ne bi, je na kraju ipak bilo ne bi i ništa se nije desilo osim razlaza. Tako da eto, sada procijenite da li "dobra/dobar za jednu noć, ali ne za vezu" drži vodu ili ne. Ja sam bio spreman pokušati.
mile

Post 04 Feb 2012, 16:59

Ženska za jednu noć nije ni fenomem ni licemjerje, već instant užitak. :D
Ljubo dere kalopere, ne der, me der... sjedi vezir ode...
Ja usadim žutu krušku vaj kupina suvo drvo...
Livere, Travere
  • Information