blaze » wrote:
ma tko se pali na odbojne i odvratne? nisi nikad doživjela muškarca samo kao mužjaka?
Pobogu
Naravno, ali nije mi bilo ni u primozgu da lijepim neke ružne epitete onima koji su mi fizički privlačni.
Može se dogoditi jedino ako osobu upoznam pa shvatim da mi je odbojna zbog karaktera, ali tu prestaje i bilo kakva privlačnost.
Uostalom, oni koji mi se svide na taj životinjski način - i dalje imaju šansu postati br. 4 ili 5 sa schmokljanove liste, a ove ostale podjele mi nisu nešto bliske. Onaj kojeg bih se sramila da mi bude nešto više ili da me ljudi vide s njim - nije mi privlačan ni na prvu, čime je odmah isključena i bilo kakva fizička interakcija.
Možda sam odabrala pogrešan naslov. Zanimalo me kako neki muškarci (nisam to primijetila kod žena, vajda mudro šute

) znaju davati jako ružne epitete npr. ovim našim selebriti sponzama, u stilu "fuj, bljak, glupača i drolja, al za jednu noć je dobra". Ono, kako te može napaliti netko o kome tako misliš, pa makar samo i za nekoliko minuta, ako već ne čak jednu cijelu noć?